夏期休廊のお知らせ

Yumiko Chiba Associates viewing room shinjukuは2018年8月11日(土・祝)から8月20日(月)まで夏期休廊とさせていただきます。

8月25日(土)からは、高松次郎、Agnes Martin、Sol LeWittによるグループ展「Between the Lines」を開催いたします。
詳しくは>>

Yumiko Chiba Associates viewing room shinjuku will be closed for the summer holidays from August 11 through August 20, 2018.

From August 25, an exhibition project titled “Between the Lines: Jiro Takamatsu, Agnes Martin, and Sol LeWitt” will be featured.